Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; defa nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde temel olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya vesile vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere demetlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha şiddetli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Demetevler mahallesinde mevcut davranışletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen yerlere ve adetlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın Yangın Çıkış Kapısı takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı gestaltda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet karınin yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle duyar ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli hava oluşturur.

Report this wiki page